Toate produsele sunt originale, marca WildCat. Telefon: 0786 51 09 94

Livrare: In toata tara

Suport: In alegerea produsului si marimii

Calitate: Produse originale

Biocompatibilitate: Cu corpul uman

Exotic Ironwood

Exotic Ironwood
Exotic Ironwood
Exotic Ironwood
Exotic Ironwood

Exotic Ironwood

  1. Magazin,
  2. Cercei piercing,
  3. Dupa zona corp,
  4. Piercing ureche,
  5. Exotic Ironwood

37.00 RON

Cod produs: G1073100

ALTE VARIANTE

TIMP LIVRARE

Selectati marimea

ALEGETI MARIMEA Tabel marimi

CWW01
Toate materialele sunt biocompatibile corpului uman. Toate produsele sunt originale, marca Wildcat.
Certificatele care atesta autenticitatea se gasesc la sectiunea "Certificate".
CWW01
Exotic Organic Lemn de fier
Fișa organică exotică din lemn de fier prelucrat premium are o înclinare, care adaptează dimensiunea lobului urechii la punctul său inferior și, prin urmare, oferă o prindere perfectă în lob.
Lemnul exotic de fier îndeplinește cerințele de calitate Wildcat în ceea ce privește bijuteriile perforate premium. Ecologic și dermatologic (ceea ce este deosebit de interesant pentru noi), este perfect potrivit ca material. Respectarea pielii a lemnului prelucrat premium reduce la minimum riscurile de reacții alergice. Structura lemnului duce la o reducere efectivă a mirosului la lobul întins, deoarece absoarbe lipidele pielii. Materialele naturale își pot schimba aspectul, deoarece influențele normale ale mediului, cum ar fi lumina și apa, le afectează. Diferențele de culoare și textură nu sunt evitabile și fac ca fiecare bijuterie să fie unică
Wildcat are grijă de mediu! În timpul procesului nostru de producție, acordăm o atenție deosebită omului și naturii. Toate convențiile pentru protecția resurselor naturale sunt îndeplinite de Wildcat.
Bijuteriile naturale de la Wildcat nu sunt sterilizabile într-o autoclavă și trebuie tratate cu atenție, ca orice alt material natural. Atunci când este utilizat în mod normal, acordăm o garanție de 24 de luni de la primirea articolului, dar această garanție este nulă dacă suprasolicitați articolul.
Mufa este disponibilă în dimensiunile de la 2,0 la 20,0 mm (în 2 pași).

0 recenzii pentru Exotic Ironwood

ADAUGATI RECENZIE

S-AR PUTEA SA VA PLACA SI...