Toate produsele sunt originale, marca WildCat. Telefon: 0786 51 09 94

Livrare: In toata tara

Suport: In alegerea produsului si marimii

Calitate: Produse originale

Biocompatibilitate: Cu corpul uman

intuneric Side Ebonywood

intuneric Side Ebonywood
intuneric Side Ebonywood
intuneric Side Ebonywood
intuneric Side Ebonywood

intuneric Side Ebonywood

  1. Magazin,
  2. Cercei piercing,
  3. Dupa zona corp,
  4. Piercing ureche,
  5. intuneric Side Ebonywood

78.00 RON

Cod produs: G1381800

ALTE VARIANTE

TIMP LIVRARE

Selectati marimea

ALEGETI MARIMEA Tabel marimi

WPE
Toate materialele sunt biocompatibile corpului uman. Toate produsele sunt originale, marca Wildcat.
Certificatele care atesta autenticitatea se gasesc la sectiunea "Certificate".
Mufa din lemn de abanos din partea întunecată, realizată din lemn de abanos prelucrat premium are o curbură, care se adaptează la dimensiunea lobului urechii în punctul său inferior interior și, astfel, ajută la menținerea perfectă a laudelor tale.
Lemnul de abanos de culoare închisă profundă îndeplinește cerințele de calitate Wildcat în ceea ce privește bijuteriile cu piercing prelucrate premium. Ecologic și dermatologic (ceea ce este deosebit de interesant pentru noi), este perfect potrivit ca material. Respectarea pielii a lemnului prelucrat premium reduce la minimum riscurile de reacții alergice. Structura lemnului duce la o reducere efectivă a mirosului la lobul întins, deoarece absoarbe lipidele pielii. Materialele naturale își pot schimba aspectul, deoarece influențele normale ale mediului, cum ar fi lumina și apa, le afectează. Diferențele de culoare și textură nu sunt evitabile și fac ca fiecare bijuterie să fie unică.
Wildcat are grijă de mediu! În timpul procesului nostru de producție, acordăm o atenție deosebită omului și naturii. Toate convențiile pentru protecția resurselor naturale sunt îndeplinite de Wildcat.
Bijuteriile naturale de la Wildcat nu sunt sterilizabile într-o autoclavă și trebuie tratate cu atenție, ca orice alt material natural. Când este utilizat în mod normal, acordăm o garanție de 24 de luni de la primirea articolului, dar această garanție este nulă dacă suprasolicitați articolul.

0 recenzii pentru intuneric Side Ebonywood

ADAUGATI RECENZIE

S-AR PUTEA SA VA PLACA SI...