Toate produsele sunt originale, marca WildCat.

Telefon: 0786 51 09 94

Livrare: In toata tara

Suport: In alegerea produsului si marimii

Calitate: Produse originale

Biocompatibilitate: Cu corpul uman

craniu on abanos lemn

craniu on abanos lemn
craniu on abanos lemn
craniu on abanos lemn
craniu on abanos lemn

craniu on abanos lemn

78 RON

Cod produs: G1262900

Culoare produs: Din+Imagine

TIMP LIVRARE

Selectati marimea

ALEGETI MARIMEA Tabel marimi

ORP002
Toate materialele sunt biocompatibile corpului uman. Toate produsele sunt originale, marca Wildcat.
Certificatele care atesta autenticitatea se gasesc la sectiunea "Certificate".
Acest dop realizat din lemn de abanos prelucrat premium are o curbură, care se adaptează la dimensiunea lobului urechii în punctul său inferior interior și, astfel, ajută la o ținere perfectă în laudele tale. Partea din față este caracterizată de un craniu în relief.
Lemnul de abanos de culoare închisă profundă îndeplinește cerințele de calitate Wildcat în ceea ce privește bijuteriile cu piercing prelucrate premium. Ecologic și dermatologic (ceea ce este deosebit de interesant pentru noi), este perfect potrivit ca material. Respectarea pielii a lemnului prelucrat premium reduce la minimum riscurile de reacții alergice. Structura lemnului duce la o reducere efectivă a mirosului la lobul întins, deoarece absoarbe lipidele pielii. Materialele naturale își pot schimba aspectul, deoarece influențele normale ale mediului, cum ar fi lumina și apa, le afectează. Diferențele de culoare și textură nu sunt evitabile și fac ca fiecare bijuterie să fie unică.
Wildcat are grijă de mediu! În timpul procesului nostru de producție, acordăm o atenție deosebită omului și naturii. Toate convențiile pentru protecția resurselor naturale sunt îndeplinite de Wildcat.
Bijuteriile naturale de la Wildcat nu sunt sterilizabile într-o autoclavă și trebuie tratate cu atenție, ca orice alt material natural. Când este utilizat în mod normal, acordăm o garanție de 24 de luni de la primirea articolului, dar această garanție este nulă dacă suprasolicitați articolul.

0 recenzii pentru craniu on abanos lemn

ADAUGATI RECENZIE

0 intrebari pentru craniu on abanos lemn

PUNETI O INTREBARE

ALTI CLIENTI AU CUMPARAT SI...

S-AR PUTEA SA VA PLACA SI...