Toate produsele sunt originale, marca WildCat.

Telefon: 0786 51 09 94

Livrare: In toata tara

Suport: In alegerea produsului si marimii

Calitate: Produse originale

Biocompatibilitate: Cu corpul uman

ancora on abanos lemn

ancora on abanos lemn
ancora on abanos lemn
ancora on abanos lemn
ancora on abanos lemn

ancora on abanos lemn

78 RON

Cod produs: G1262800

Culoare produs: Din+Imagine

TIMP LIVRARE

Selectati marimea

ALEGETI MARIMEA Tabel marimi

ORP001
Toate materialele sunt biocompatibile corpului uman. Toate produsele sunt originale, marca Wildcat.
Certificatele care atesta autenticitatea se gasesc la sectiunea "Certificate".
Ștecherul pentru ancoră pe lemn de abanos este fabricat din lemn de abanos simplu și este fabricat manual pentru dvs. Are o înclinare, care adaptează dimensiunea lobului urechii la punctul său scăzut și, prin urmare, oferă o prindere perfectă în lob. Lemnul îndeplinește cerințele de calitate Wildcat în ceea ce privește bijuteriile perforate premium. Ecologic și dermatologic (ceea ce este deosebit de interesant pentru noi), este perfect potrivit ca material. Respectarea pielii a lemnului prelucrat premium reduce la minimum riscurile de reacții alergice. Structura lemnului duce la o reducere efectivă a mirosului la lobul întins, deoarece absoarbe lipidele pielii. Materialele naturale își pot schimba aspectul, deoarece influențele normale ale mediului, cum ar fi lumina și apa, le afectează. Diferențele de culoare și textură nu sunt evitabile și fac ca fiecare bijuterie să fie unică.
Wildcat are grijă de mediu! În timpul procesului nostru de producție, acordăm o atenție deosebită omului și naturii. Toate convențiile pentru protecția resurselor naturale sunt îndeplinite de Wildcat.
Bijuteriile naturale de la Wildcat nu sunt sterilizabile într-o autoclavă și trebuie tratate cu atenție, ca orice alt material natural. Când este utilizat în mod normal, acordăm o garanție de 24 de luni de la primirea articolului, dar această garanție este nulă dacă suprasolicitați articolul.

0 recenzii pentru ancora on abanos lemn

ADAUGATI RECENZIE

0 intrebari pentru ancora on abanos lemn

PUNETI O INTREBARE

ALTI CLIENTI AU CUMPARAT SI...

S-AR PUTEA SA VA PLACA SI...