Toate produsele sunt originale, marca WildCat. Telefon: 0786 51 09 94

Livrare: In toata tara

Suport: In alegerea produsului si marimii

Calitate: Produse originale

Biocompatibilitate: Cu corpul uman

Piercing micro Piercing in buza Disc cu strasuri

Piercing micro Piercing in buza Disc cu strasuri
Piercing micro Piercing in buza Disc cu strasuri
Piercing micro Piercing in buza Disc cu strasuri
Piercing micro Piercing in buza Disc cu strasuri

Piercing micro Piercing in buza Disc cu strasuri

  1. Magazin,
  2. Cercei piercing,
  3. Dupa tipuri de piercing,
  4. Piercing buza,
  5. Piercing micro Piercing in buza Disc cu strasuri

28.00 RON

Cod produs: G1422000

ALTE VARIANTE

TIMP LIVRARE

Selectati marimea

ALEGETI MARIMEA Tabel marimi

BDC01 | Alb
Toate materialele sunt biocompatibile corpului uman. Toate produsele sunt originale, marca Wildcat.
Certificatele care atesta autenticitatea se gasesc la sectiunea "Certificate".
BDC01
Bioplastâ ?? ˘ Stud Studiu Labret
Bioplastul Bijuterie Labret Stud este disponibil cu o rezistență de 1,2 mm și lungimi de 6,0, 7,0, 8,0 și 10,0 mm. Accesoriul compatibil este un disc cu un diametru de 3,6 mm și este plin de strasuri clasice. Pietrele sunt disponibile în 10 culori diferite:
aurora boreală (AB), ametist (AM), albastru de cobalt (CB), clar (CC), fuchsia (FU), albastru deschis (LB), roșu (RE), trandafir ( RS), albastru safir (SB) și verde deschis (LG). Atenție: acest piercing este disponibil doar ca articol complet. Atașamentul NU este disponibil ca înlocuitor.
Pentru a menține știfturile, nu trebuie personalizate! Labretele pot fi sterilizate într-o autoclavă, dar atașamentele nu!
> Bioplastul este un material sintetic flexibil, a cărui biocompatibilitate este dovedită. Materialul nu conține nichel și nu poate provoca reacții alergice. Acesta este motivul pentru care materialul susține regenerarea rapidă a pielii și este adecvat în special pentru începători. Bioplastul poate fi utilizat cu toate bilele Wildcat și atașamentele cu dimensiuni adecvate ale firului. Bioplastul este adecvat în timpul regenerării, pentru utilizare în operații medicale sau ca bijuterii în timpul sarcinii. Este ideal pentru utilizare permanentă.
Atenţie:pietrele nu sunt ancorate, ci lipite. Se pot pierde în funcție de modul de utilizare. Dacă piercing-ul este utilizat moderat, acordăm o garanție de 24 de luni de la primirea articolului. Nu trebuie să purtați un articol cu ​​pietre lipite în piscine, băi, saune sau împrejurimi similare condiționate. Vă rugăm să nu le puneți în produse de curățare sau germicide, deoarece acest lucru dăunează materialului și nu mai putem acorda o garanție.
Dacă mai există întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. Angajații GetWild vă pot oferi sfaturi suplimentare!

0 recenzii pentru Piercing micro Piercing in buza Disc cu strasuri

ADAUGATI RECENZIE

S-AR PUTEA SA VA PLACA SI...