• - Steel Blackline
  62.00 RON
 • intern cu filet cu strasuri - Titan Highline
  10.00 RON
 • Piercing in limba ureche Mandala floare - Mysterium
  67.00 RON
 • Attachment Seamine - Silikon
  5.00 RON
 • Plug Lotus on Crocodile - Earganic
  97.00 RON
 • Piercing in limba ureche 5 cristals - Steel Basicline
  52.00 RON
 • - Acrylic
  10.00 RON
 • X-Change Attachment X-Change Multicolour Shell fronta - Steel Zirconline
  59.00 RON
 • Plug Laser Cut Canister Biohazard - Titan Highline
  52.00 RON
 • Piercing in limba ureche steas - Steel Basicline
  52.00 RON

Piercing in buric

Piercing in buric (navel piercing, belly button piercing) este o forma de body piercing. Se poate vindeca rapid si fara probleme, la fel ca un piercing in ureche, sau se poate vindeca mai greu ca un piercing de suprafata ce necesita o perioada mai lunga de vindecare.
Procesul de vindecarea a unui piercing in buric poate fi complicat de iritatii cauzate de îmbracaminte stramta. Buricul in sine nu este gaurit atunci cand este realizat un piercing in buric . Cea mai comuna forma de piercing in buric este prin marginea superioara a acestuia.

Piercing in buric - Istorie si cultura

Piercing in buric este una din cele mai populare si comune metode de body piercing intalnite in ziua de azi. Cultura populara a jucat un rol important in promovarea acestui piercing. Acest piercing in buric a devenit faimos pentru prima data in anul 1993 cand modelul Christy Turlington si-a aratat faimosul piercing in buric la o prezentare de moda din Londra.
Formatia Aerosmith a fost realizata o ampla popularizare a acestui tip de piercing prin videoclipul "Cryin '", in care Alicia Silverstone isi face unpiercing in buric.

Usurinta cu care un piercing in buric poate fi ascuns sub haine, chiar si in timpul procesului de vindecare, a contribuit la adoptarea pe scara larga a acestui tip de piercing, in special in randul tinerilor.

Bijuterii pentru piercing in buric

Majoritatea tipurilor de bijuterii cercel sau de tip bar pot fi purtate pentru un piercing in buric, desi acesta este realizat de obicei cu un barbell, care se recomanda a fi purtat pana la vindecarea completa a piercing-ului. Mai jos se afla poza unui cercel pentru piering in buric Zircon Gold.

O mare categorie de bijuterii decorative sunt disponibile pentru piercing-ul in buric.


Nu a fost stabilita o marime standard pentru cerceii de buric (numiti si barbells, bananabells sau bananabars, in functie de forma si curbura). Un bananabell standard are 1.6 mm grosime si 9.5 mm sau 11.1 mm lungime. Bilele aflate in capetele tijei au in general diametru de 5 mm pentru cea superioara si 8 mm cea inferioara.
Ai un piercing in buric? Vrei un piercing in buric? Avem o gama superba de cercei pentru piercing in buric!
Get Wild Body Piercing Romania ! Get Wild Body Piercing Romania !